Jag lovade Emelie att visa upp nästa lack ur Zoya-sparkle kollektionen och valet föll på det knalliga Gilda. Det ser mest knottrigt ut på bilderna men jag upplever att alla rosa lack blir såhär i min kamera: detaljerna kommer inte fram men det beror förmodligen på mina inställningar.

Det är ett fint lack, men det är ingenting jag inte sett tidigare. I flaskan ser det mycket mer spännande ut än vad det gör såhär. Jag har tre lager här för att täcka vln och ett lager seche vite. Jag tror dock att jag hade lite för lite tid på mig när jag lackade naglarna för det blev lätt märken i det och jag lyckades till och med, när jag gick emot en av naglarna på jobbet, dra av hela lacket – segt som tuggummi. Mindre kul :(

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.