Glad påsk allesammans! Jag låter bloggen vila ett par dagar fram tills att jag kommer hem på måndag eftermiddag. Hade tänkt att förbereda ett par inlägg till er men med snökaoset som råder (jag lovar, det snöade nonstop från 11.00 ca och framåt heela gårdagen och kvällen) blev det inte mycket till bilder, så det får bli ofrivillig bloggpaus istället. Jag antar att ni har annat att göra ändå, än att hänga här menar jag ;)

Eftersom jag jobbar 06.30-15.00 påskafton och att vi direkt efter drar ner till de småländska skogarna för att träffa familj och släkt fick jag min påskpresent redan igår, ett 32 gigs usbminne, en Thomas Sabo berlock samt två trisslotter (vann 100 kronor!) av sambo. Tack hun, det uppskattar jag <3

tillägg:
Naturligtvis var det så att min sambo också fick en påskpresent, bland annat en tjusig tröja. Det är inte så att jag glömmer bort att skämma bort honom heller, såklart.

Men som sagt, ha en otroligt fin helg och ät MYCKET påskgodis – det ska i alla fall jag göra! :D

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.