Gouda Gouda Two Shoes (eloge till namnet) är en av de nyanser jag hoppat mindre för i HOLLAND-kollektionen. Vet ni att jag bara har ett lack kvar att visa? Helt otroligt tycker jag, att jag tagit mig igenom 11 lack ur en och samma kollektion! Det har inte hänt tidigare, men det kommer förhoppningsvis fortsätta så i framtiden.

Jag vet inte riktigt hur jag ska definiera färgen, är den rosa, eller vad ska jag kalla den? Skimret är urtjusigt, guldigt (hehe) och lite åt det bronsiga hållet. Min första tanke var att likna det med leverpastej, helt ärligt. Leverpastej liksom :P

Två lager, flyter på som smör. Appliceringen är det inga problem med och det torkade jättesnabbt och trevligt – speciellt i kontrast till Metallic Green sen i förrgår. Det här leverpastejrosalacket är väl egentligen en fin nyans men det passar inte riktigt på mig.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.