Hello Icequeen. Hehe, nä men alltså jag är bra för blek alltså, på bilderna ser jag ut som ett lik! Jag ser verkligen fram emot solsken och regnuppehåll i mer än två dagar i sträck :P Jag skulle egentligen lagt upp det här redan igår, men jag fick besök av finaste Therese och hon hoppade in i min ridgrupp och vi hade en riktigt trevlig kväll i stallet/hemma. Idag börjar jag sitta av med min tenta, jag hoppas att det går vägen under kommande vecka. Men i alla fall, Isprinsessa, Cup Cake  och After Eight och gud vet vad, här får ni lite bleka bilder :

Jag blev sugen på att använda mina två (de enda) skuggor jag har från Viva la diva: Turkos(teal?)-färgade Cup Cake samt mintgröna After Eight, som dessvärre inte syns på bild lika bra som det gjorde på riktigt. Det här är dock en make som inte riktigt gör sig för mina ögon, de poppar inte speciellt mycket och mitt ansikte blir väldigt blekt överlag. Jag tycker dock att det är en oerhört trevlig färg, och det är väldigt trevligt tryck i VLD’s skuggor. Kan absolut tänka mig att införskaffa mig några till!


Jag har använt:


Ögon:

Too Faced Shadow Insurance
Nyx Jumbo Pencil Milk
Viva la diva eyeshadow Cup Cake
Viva la diva eyeshadow After Eight
MUS M/S Muffin
Isadora Glossy eyeliner
Loreal telescopic falsh lashes


Ansikte:

Missha BB-cream no. 13
Deborah milano newskin compact foundation
E.L.F Mineral Glow
Benefit Sugarbomb


Läppar:

Nada, nariga, trasiga och ledsna :(


Här är After Eight och Cup Cake på bild :)

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.