Igår var en lång dag, uppsatskursstart (min sista kurs på universitetet, känns skrämmande), lunch med vän, köpa sista födelsedagspresenterna till mamma, hem, laga mat, sätta sig i bilen och köra ner till småland för att hämta lillkissen eftersom att vi ÄNTLIGEN har kunnat få ett urinprov från Dot och på vägen svängde vi även förbi hemma hos Therese och Peter och hann att ge henne en kram ♥

Jag började dagen kvart i sex och var hemma, helt slut, tio i elva på kvällen. Gud, min kropp var totalt förstörd kan jag säga och den är fortfarande mör. MEN. Jag tänkte inte klaga hela inlägget, utan visa vad som gjorde mig typ luckorusig ggr trettiofem igår.

Underbara fina Emelie, skickade ett tentapepp-paket till mig förra veckan och det kom fram igår. Ett nagellackssmycke (det ser ut som typ Zoya Charla), fyra miniOPI flaskor innehållande metallic Planet-lacken från w7 och ett Illamasquagloss Emelie fick i sin glossybox men som hon lät mig adoptera för att hon inte använder läppglans så ofta.

 

Smycket bär jag idag och detsamma gäller glosset som är i nyansen Electrify. Nagellacken har jag inte provat än men jag har tänkt lacka om naglarna i pausen från skolan och då kommer säkert något av dessa fyra på. Emelie har förövrigt swatchat hela kollektionen på sin blogg, och det inlägget hittar ni här.

 

Jag är så oerhört tacksam att jag har så grymma, fina vänner ♥

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.