Jag kan faktiskt inte säga så mycket om det här lacket just nu – vart det kommer ifrån, vem som gjort det, eller vilket märke det är. Jag lämnar det som en liten hemlis, och förhoppningsvis kanske det öppnas för lite snack? ;) I vilket fall som helst så har Emelie ett finger med i spelet.

Jag har gått som på nålar här hemma för att få ett tillräckligt bra ljusspel för att få några bra bilder på det men jag gav upp efter ett par försök och använde de bilder jag redan hade tagit, för det räcker väl, eller?

Event Horizon är ett urfint svart hololack. Det är en dröm att lacka med – flyter ut fint över nageln och bråkar inte alls. Det tenderar inte ens att bli strimmigt. Och det bästa? Det är ett one coater!

Holoeffekten träder fram jättefint i solen (de två undre bilderna är tagna i solljus men jag tycker inte att holoeffekten träder fram riktigt så mycket som det gör i verkligheten) och jag kan inte vara annat än helnöjd med det här.

Mer information kommer säkert komma i framtiden, mohah ^^

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.