Jag blev lite väl överväldigad över de nagelstickers jag köpt hem och smackade på ett på Sally Hansen Glow när jag höll på att dona med naglarna. Det skulle jag dock inte gjort – en timme efter jag applicerat Seche vite ovanpå tappade fjärilen och jag kunde liksom dra bort det från nageln och lacket under var fortfarande kladdigt. Blir att måla om naglarna nu med en gång, innan jag går och lägger mig.

Sally Hansen glow har jag fått av Saintbella ♥  Det är ett äppelgrönt syrligt nagellack med guldskimmer. Nyansen är himla fin!

Man ser till och med på övre bilden att fjärilen börjat släppa. Det var mindre kul, för det här lacket är så urbota snyggt! Jag har lyckats göra hack i det med, så det får bli att byta till ett annat så länge, tills jag har lite mer tålamod att vänta länge på torktiden ;)

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.