Jaa, med tanke på gårdagens inlägg funderade jag faktiskt på att slänga bilderna på det här lacket och bara lägga ner det i visade-lådan och låtsas som att det regnade. Men det kan jag inte riktigt, för MIYO Grape är ett himla fint lack, oavsett om färgåtergivningen inte är hundra.

MIYO Grape är ett underbart fint lila lack med turkost skimmer. Ja, det ser inte speciellt lila ut, men det är det. Konstrasten är skitsnygg om det inte hade sett blått ut på bilden >.< Formulan är väldigt trevlig att jobba med och det räcker med två lager. Nu är ju mitt seche som det är, men jag upplevde ändå att torktiden var bra.

Jag snappade upp det här på Parelle i Linköping när jag lunchade med min gamla uppsatskompis för 39 SEK. Inga pengar alls för det här, tycker jag ;)

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.