Anledningen till att det blir lite mycket NOTD:s här i svängarna är att jag inte har så mycket tid till något annat. De är rätt behagliga att ordna till när det är mycket runt omkring som händer, jag hoppas att ni inte dör av tristress ;) Idag står jag och bakar och städar och har mig inför alla gäster som kommer i morgon – firande av födelsedag och examen helt enkelt.

Men i alla fall. Dagens lack är ett av de lack jag fick av Emelie, w7 Metallic Saturn, ett olivguldgröntmetalliclack. Kanske inte riktigt en färg för årstiden (HALLÅ DET ÄR SOMMAR UTE NU!) men ett riktigt fint sådant ändå.

Två lager räckte. Riktigt, riktigt trevligt att arbeta med. Fungerar fint i applicering, lagom tjockt och torkar fint. Vet ni vad, jag har inte ens Seche vite på bilderna. Jag la på överlacket efter att jag tagit bilderna för jag var rädd för att överlacket skulle förstöra det. Så det är riktigt fint och glansigt helt själv, jättekul!

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.