Det här lacket fick jag hemskickat för ett tag sen och det hamnade i otestatlådan ett tag, men igår tyckte jag att det var dags att använda det! Lacket är ett av MIYO’s minidrops – nagellack med doft. Jag var lite skeptisk till en början eftersom mitt försök med doftlack förra gången var en mindre katastrof (mådde konstant illa i två dagar och insåg tillslut att det var lacket!) men jag kunde inte ha mer fel :D

 

Nyansen i sig, orange med typ persikofärgat skimmer (YAAY), är väl egentligen inte jättespeciell, jag har sett den tidigare, men doften, åh! Jag kom på mig själv att fundera över vad det var som luktade så kul (typ starkt luktsudd) och kom på flera gånger att det var lacket i sig som luktade. Idag, en dag efter applicering luktar det inte speciellt mycket, men man känner fortfarande en hint av apelsin.

Skiimmret!

Lite mindre rött och mer ljust orange än på bilden, lite mavala wakiki Orange över det om jag kommer ihåg nyansen rätt. Jag har tre lager här och det torkar snabbt och inga problem med att funka med mitt Seche Vite.

MIYO mini drops finns i fem nyanser och kommer kosta ca 35 SEK när de släpps nu i slutet av maj. De finns att köpa i utvalda butiker och på de hemsidor som säljer MIYO’s sortiment.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.