För ett tag sen stod Emy och hade beslutsångest framme i kassan på Gina tricot – hon hade hittat två nagellack hon ville ha men kunde inte riktigt hitta ett tredje (som hon inte hade) och så kom det sig att hon köpte Gina Tricot Viva Glam till mig, eller ja, jag betalade ju för det efteråt naturligtvis.

Jag har ju sett och hört mycket om Viva Glam och tänkte att jag nog ville kunna testa det själv. Jag har sett det på flertalet bloggar och det har verkat så himla fint. Väl på mina naglar blev jag väl lite besviken, men jag tror att det kan ha att göra med det mulna vädret som florerade runt midsommar (då jag använde det). Jag tyckte inte att jag fick till samma skiftningar som ni andra när jag testade det, och framförallt fick jag inga bra bilder på det.

På mina bilder ser det ju ut att vara ett guldigt foillack(?) av något slag, och inget annat. Men om vi ser på den nedersta bilden ser vi ju att det finns massvis med härligt, silvrigt skimmer i det också. Synd att jag inte kunde fånga det bättre på bilderna, då hade det varit grejer! :)

Jag tror att jag hade tre lager när jag lackade med det här, det är enda nackdelen med att vänta att publicera en notd tror jag, minnet blir så kort och trubbigt och man glömmer bort såpass viktiga saker.

Gina Tricots lack kostar ca 39 SEK och går rätt ofta under erbjudandet ”köp 3 för 99”.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.