Dating Coral är ett av Loréals color riche-lack. Ett koralligt (går lite för rött i tonerna på bilderna) nagellack som egentligen inte är något speciellt färgmässigt. Det är fint, men när jag hade det på mig fick jag lite sådär tantvibbar. Men det kan ha att göra med tröjan jag hade på mig när jag lackade med det, hm. Men i alla fall.

Jag har haft lacket på mig i två dagar på bilderna (två dagar på jobbet dessutom) så det är lite kantstött. Lackupplevelsen var sådär, jag upplevde att flaskhalsen var aningen för lång för att inte dra av för mycket lack där samtidigt som jag tyckte att penseln var lite för bred. Speciellt för min lillfingernagel, det var riktigt krånligt att måla den :S

Här har jag tre lager för att få full täckning, toppat med ett lager Poshe. Jag tycker att Poshe’t inte är lika glansigt som Seche, men det kanske är för att det här lacket legat på ett par dagar.

En flaska på 5 ml kostar 59 SEK.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.