Jag vet att vi inte ens kommit ut ur Augusti än, men jag har redan börjat räkna in för hösten och alla fantastiskt tjusiga höstkollektioner! Näst ut på listan för dregel-varning-ala-fantasmo är Make up Stores höstkollektion Spellbound.
 

Kollektionen går i mystikens tecken – nattliga underverk, gryningsljus i skogsbryn och förtrollande spänning (och sådant där ni vet, vardagsmat!). Det rör sig om markerade och dramatiska ögon, färgsprakande läppar och urtjusiga manikyrer. Det finns nog inte tillräckligt många adjektiv för att förklara vad Make up Store vill ha fram när de lanserar Spellbound – mer än att det är tänkt att kollektionen ska vara så pass förtrollande att vi trollbinder de människor vi har runt omkring oss med vår make up och våra naglar!


Allure, Spellbinding

Enamor
 
 
Microshadows, ca 140 SEK

Misty Forest

Eyedust, ca 135 SEK

Illusion

Eyepencil, ca 135 SEK


Haze, Bluebell, Magic Spell
 

Gloss Lips
, ca 145 SEK
Lipgloss Wand, ca 145 SEK

Lipstick, ca 170 SEK

Tatjana, Mariann
 
Nailpolish, ca 130 SEK

Nagellacket Mariann, M/S-skuggorna och eyeduste’t, är det som lockar mest ur den här kollektionen såhär på rak arm. Jag gillar hela kollektionen över lag – men jag är ju så fånig med läppgunk i färg men jag jobbar på det – den passar så bra för hösten! Skuggorna passar verkligen in i bilden av vad min höst ska vara och jag ser fram emot att se mer av de här grejerna framöver.

Och vet ni, det har jag dessutom tänkt att dela med mig till er. Här i veckan (precis när jag stuckit till jobbet) kom brevbäraren och lämnade över ett paket till mitt sambo innehållande nästan hela alltet av Spellbound. Det som saknades var Microshadow Spellbinding men om den tilltalar mig så mycket som den gör på bild, som i verklighet, kommer jag förmodligen gå och pilla på den lite i butik och se om det blir något inköp i fråga.

 

Är det någonting ni vill se först eller är ni helt utleda på att kolla på höstkollektioner i sensommarvädret? Ni kan väl bara ana att jag är eld och lågor över det här pressutskicket -det känns skitkul att få förhandsglutta på Make up Stores grejer såhär och vill naturligtvis dela med mig och visa upp allt för er om ni bara vill :P

 

Så kasta in en kommentar vet jag, så får vi se vad jag kan ordna med ♥

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.