Fy vad kallt det har börjat bli! Fick inse att jag inom en snar framtid kommer behöva en höst/vinterjacka för att inte få bestående köldskador och gav mig, med sambo, ner på stan. Hade spanat in en jacka på Gina Tricots hemsida så det var dit vi begav oss.

Jag hade tänkt mig en grön eller en blå, men den fanns bara i beige. Jag har varit lite avigt inställd till beige tidigare men den var faktiskt snyggare på än vad jag trott, så det fick bli en beige parkas, ändå – helt otippat.

Så slank det ju ner ett par saker till när det skulle betalas, hehe.

 


 97 Fashionista, 77 Monaco Blue, 52 Azure Blue

Jag har bara ett lack från Gina Tricot tidigare, men har hört mycket positivt om den från både den ena och den andra källan. Så det fick bli lite blått hem till lacklådan, för det är blått jag är lite småsugen på just nu. Mums mums.

Har ni testat lack från GT, gillar ni dem/ogillar ni dem?

You May Also Like

4 comments

Reply

Slirade också in på Gina idag på lunchen. Skulle inte men råkade också köpa tre lack varav ett grönt och jättefint lack.

Reply

Usch och fy, alla dessa fina lack som ligger framme och gör plånboken ledsen! :P Kan det möjligtvis vara ett lite äppelgröntskimmeraktigt? Jag var nämligen otroligt korkad och struntade i att köpa ett sådant fast att det såg otroligt fint ut >.<

Reply

Har testat några stycken och de var faktiskt förvånansvärt bra måste jag säga. Själv är jag lite sugen på Monaco blue :) och några till som jag inte kommer ihåg namnen på :)

Reply

Monaco blue är jättefin! Jag är också sugen på att testa fler, de har så många nyanser och de verkar riktigt bra! De är ju inte speciellt dyra heller så det är ju lätt hänt att det slinker ner ett, eller två, eller kanske tre i påsen x)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.