Men jisses, vad har hänt på min bloglovinmätare? Minus 7 personer på en förmiddag, uh! Aja, sånt händer ibland, att bloggen inte håller måttet. Men jag får försöka hålla i mig så att jag inte tappar mer fina läsare, för några är ni i alla fall.

Den här helgen har jag varit långledig (välbehövt) och i fredags träffade jag Sofia och gick lite ute vid Mirum Galleria. Smet in på kicks för att kolla BB-cream-varianter till Sofia och råkade gå förbi IsaDoras Nailtrend-monter. Det resulterade i Silk Road, så det kan gå! I Lördags kom mamma och pappa hit med kissemissarna och hämtade mammas nya glasögon och då passade mamma och jag på att gå på stan  – och på Åhléns hade de 3 för två på alla IsaDoralack. OJOJ!

Ja jo, ni förstår väl vad det resulterade i. Mamma köpte faktiskt också tre ;)

 

Silk Road, Oasis, Peacock, Beetle Green

Förra året kunde jag inte riktigt förstå hypen med Beetle Green (och köpte det faktiskt inte – vad hände?); men jag måste ha tittat på fel lack eller genom ett par gamla glasögon. Jag som älskar grönt kan inte förstå hur jag kunde missa den här godbiten förra året, det är nästan smått absurt. I år snappade jag åt mig ett exemplar direkt, väl medveten om Emelies hyllningar till lacket.

Som ni ser är Beetle Green fantastiskt duokromt i flaskan. Grönt, blått och lila. Mums! Silk Road ser ut som en stjärnhimmel och Oasis påminner mig om ett lack jag sett tidigare men kan inte riktigt sätta fingret på vilket (jag har det inte i alla fall). Peacock är sådär glödande blått som får mig att bli lite tossig, megafint!

Som jag nämnde i inlägget om kollektionen, var detta mina favoriter. Visst, de andra lacken är jättefina (jag spanade in Ancient Ruby med), men det fick räcka med dessa. Jag kan ju inte hålla på och handla hur mycket lack som helst, eller hur? :P

Är det någon som slängt sig till lejonen än och köpt fler sedan sist vi talade om det? Jag kan ju förstå varför liksom.

You May Also Like

8 comments

Reply

Jag har fortfarande alla utom Night flight.
Jag kan verkligen inte välja någon favorit,alla är så vackra!
Som inbitet Kent-fan känner jag dock att jag måste älska Oasis lite mer för att det har nummer 747 ;)

Reply

Du får ta och införskaffa dig det för att fullborda kollektionen :P Hehehe. ÅÅåh, 747 är en av mina absoluta kentfavoritlåtar. Älskar, älskar.

Reply

Det måste ju inte bero på kvliteten på bloggen. Tekniskt strul eller kanske att folk byter prenumerationmetod…? Jag ser ingen anledning att sluta följa bloggen iaf :)

Reply

Vi kan ju hoppas att det handlar om tekniskt strul, det är ju trist, men sen bryr jag mig inte speciellt mycket om siffror så länge jag vet att ni uppskattar det jag gör :) Jag tycker att det är jättetrevligt att ha dig här!

Reply

Åh vad jag vill ha råd med alla, men hade jag valt tre stycken så hade det blivit samma som du valde (minus Beetle Green som jag redan har :)) Åh så fina de är :O

Reply

Jag skulle också bra gärna vilja ha alla men ibland får man hålla igen lite x) Jag gillar att din och min smak är så lika varandras, hehe!

Reply

Så otroligt fina! Jag måste ta och kolla in dem så fort jag får pengar!

Reply

De är verkligen urtjusiga, du får spana in dem :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.