The Show Must go on är ett av de första OPI-lack jag beställt (Absolutely Alice är det allra första, käärlek ♥). Det kommer från Burlesque-kollektionen som släpptes till julen 2010. Duokromt i rött, guld, rosa och orange är det en skönhet!

Jag har faktiskt använt det här lacket tidigare men aldrig visat på bloggen. När jag började ordna upp bland mina lack la jag även tillbaka lack jag inte visat upp i bloggen (men använt tidigare) i min oanvänt-korg, så att ni ska få se dem också.

Här är en liten bildbomb på fina TSMG!

Jag har inte riktigt bestämt mig för om det passar min hudton eller inte. Det är onekligen ett grymt fint lack, men svårt att säga om det passar mig eller inte. Jag hade i alla fall svårt att hålla ögonen från mina händer när jag hade det på mig, den duokroma effekten är så himla fin! :)

Har ni The show must go on hemma, vad tycker ni om det?

 

OPI’s nagellack kostar ca 150 SEK. Finns bland annat på Kicks, Åhléns & Eleven.se

You May Also Like

12 comments

Reply

Jag tycker det passar bra på dig! Du skulle iofs kunna ha gröna hulk-händer och det skulle ändå passa bra för dig, bara för att lacket är så vackert.

Reply

Haha, där sa du en sak som är riktigt sann. Det är ett grymt fint lack och det är svårt att inte passa i det! :P Eller tja, lacket passar sig själv så att man inte behöver oroa sig över det!

Reply

Det är galet vackert och det passar dig ypperligt!

Reply

Tack fina! Det är sannerligen ett grymt fint lack :)

Reply

Jag känner precis likadant för det. Det är jättevackert och jag klassar min flaska som en av mina favoriter bland nagellack alla kategorier. Men jag använder det i princip aldrig eftersom jag inte är så säker på att det passar på mig alls :p

Reply

Heh, då är du precis som jag då x) Det står där och jag använder det då och då men jag har aldrig kommit mig för att ta kort på det, förstår inte riktigt varför, för fint är det ju :I

Reply

Such pretty pictures!

Reply

Thank you so much!

Reply

Åh så fin! Absolut min färg måste nog inhandla ett.

Reply

Det är verkligen kalasfint! Om du vill ha tag på ett exemplar får du nog kolla om det går att få tag på utomlands, jag kanske kan hjälpa dig om du vill!

Reply

Ett av världens snyggaste lack! Älsk!

Reply

Ja det är ju så hemskt fint!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.