Maria ville att jag skulle testa det röda lacket i ledet av nya lack från Lóréal color Riche Le Vernis. Lacket i fråga heter 410 Bordeaux Escape och är ett brunrött krämlack. Jag har alltid haft lite svårt för röda lack av den här karaktären och jag har nog samma problem med Bordeaux Escape som jag har med alla lack av den här typen.

På nageln ser det mer brunt ut, men på bilderna här nedan ser man hur det röda bryter fram. Förresten, ser ni hur min hud ser ut? Fingrarna är nariga och torra hela vägen, fram och tillbaka och jag bokstavligen äter mjukgörande krämer och olja nu. Har ni samma problem?

Formulamässigt finns det ingenting att klaga på. Bortsett från att borsten är alldeles för bred för mina naglar var det väldigt lättlackat och flöt ut fint på nageln. Jag har två lager här och det torkade fint med Poshe. Första lagret blev nästan lite vinylaktigt i finishen innan jag la på nästa.

Vad tycker ni om den här typen av (brun)rött? Den är väldigt murrig och höstig vilket i sig passar årstiden väldigt bra, men ja, jag känner inte att den här nyansen är smickrande mot min hud. Gillar ni?

 

Lóréal Colo Riche Le Vernis Versaille består av 6 lack; 410 Bordeaux Escape, 114 So Chic Fox, 116 Creamy Angora, 217 Rose Cashmere, 621 Paris Avenues & 622 Soft Chincilla. Rekommenderat pris är 59 SEK och finns att köpa på bland annat H&M, Kicks & Åhléns.

You May Also Like

2 comments

Reply

Åh tyckte det såg så fint ut när du visade i flaskan, men det är nog lite ”för brunt” för mig. Men tack så mycket för att du visade det!!:)

Reply

Ja, visst är det himla skillnad? Nä, jag tyckte också att det var för brunt för att gilla det helt :P Det var så lite så :) Jag försöker ju så gott jag kan att göra er glada ^^

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.