Jag har ett dilemma. Ett stort sådant. Men jag kan ärligt säga att jag inte är ensam alls, utan hela bunten med fina skönhetsbloggare har exakt samma problem. Den här årstiden. Konstant regn och grått mörker. Totalt. Jag har suttit de två senaste dagarna och försökt få bilder på grejerna från Maybelline & Lóréal utan några resultat. Eller ja, inga positiva sådana. Så jag ber om ursäkt för bildkvalitén i det här inlägget, och i de kommande, men jag gör så gott jag kan

Men i alla fall. Till hösten 2012 introducerade Maybelline Master Smoky Pen – en penna åt det större, klumpiga, hållet – tänkt att vara multifunktionell. Delvis kan den användas som en vanlig eyelinerpenna, delvis kan den användas som ögonskugga (därav namnet eyeshadow-Pen).

Pennorna är tvådelade och har en mjuk smudger på motsatt sida av pennudden för att få till den sotade looken. Antingen används den alltså över hela locket för att få en dramatisk sotat look i någon av de fem nyanserna, eller så kan man lägga den, tunnare, vid fransraden för en lättare smoky-effekt.

Smoky Chocolate, Smoky Grey, Smoky Navy

Av dessa tre var Smoky Chocolate den krämigaste och mjukaste, medan Smoky Grey var aningen hårdare och torrare att arbeta med. Smoky Navy var något av ett mellanting av de två föregående, men var också den som var lite mer ojämn i resultatet. Jag fick dra lite mer över handryggen med denna än med de andra två.

Jag har bara använt dessa vid fransraden än så länge och suddat ut dem med smudge-sidan för att få en lätt sotad effekt. Då tycker jag att de fyller sin funktion och håller sig på plats utan problem. Idén bakom pennan är god – vem vill inte kunna få en sotat look på ett nafs liksom? Jag har dock inte använt pennorna över hela locket än, men läst hos andra att de, i vissa fall, väldigt snabbt creasat.

 

Har ni testat dem, vad tyckte ni i sådana fall?

 

Master Smoky Pen finns i fem olika nyanser; Smoky Black, Smoky Chocolae, Smoky Navy, Smoky Grey & Smoky Violet. De har ett cirkapris på 99 SEK och finns bland annat på Kicks, Åhléns och i välsorterade dagligvaruhandlar.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.