Ibland har man flyt. Igår kom min nya BB-cream från Missha, idag tog den jag redan hade slut. Ofta brukar jag alltid vara för sent ute med att beställa nytt fast att jag gått och sagt till mig själv flera gånger att det är dags för en ny beställning. Nu vet jag ju i och för sig inte om det var min framförhållning som var bra, eller om fraktförbindelserna från Hong Kong blivit kanon (förmodligen det senare).

Men nu är den i alla fall här och jag kan åter andas ut. Den här gången valde jag att beställa den stora tuben eftersom jag trivs så bra med den jag haft, och jag hoppas att jag kommer vara lika nöjd med denna som tidigare. Vore konstigt annars (fast det ska jag väl inte säga för då kommer jag säkert inte gilla den alls).

 

Min räddare i nöden!

Jag tycker att det är riktigt bra att den större varianten kommer med en praktisk pump. Den lilla tuben på 20 ML behöver inte det (men ibland kan man få ut lite för mycket än vad man vill ha) så jag tror det är ett klokt val att ha det på den större. Jag vet väl egentligen inte varför jag tycker det är bättre men det känns mer hygieniskt på något sätt :P

Förresten. Är ni som jag och har dålig framförhållning eller har ni stenkoll på när saker och ting börjar ta slut? Det är så himla olika från person till person; dessutom har man kanske tänkt att testa någonting nytt när det man har tagit slut!

You May Also Like

4 comments

Reply

Jag skulle köpa en ny mineralfoundation från TIKEI när den var slut. Jag beställde i måndags, och då har den varit slut i typ 3 månader, haha :D Men är man sminknörd finns det ju alltid någon extra produkt någon stans man kan använda i nödfall.

Reply

Haha, i tre månader? Då kan du inte varit i jättebehov av en ny :P Ja men precis, det går alltid att hitta något substitut – kanske inte favoriten men ändå någonting som hjälper litegrann :P

Reply

Jag brukar alltid vara så orolig att mina favoritprodukter ska ta slut så jag brukar bunkra upp ordentligt. Har alltid minst två extra burkar torrshampo, tar en slut köper jag ny direkt^^

Reply

Vad duktig du är :P Jag borde också ha sådan framförhållning; jag vet ju själv hur galen man blir när saker och ting tar slut!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.