Jag vaknade med hud ala 1700-tals-målarduk idag. Torr. Fnasig. Katastrofal. Ja, helt ärligt. Från ett tillstånd ena dagen till ett annat dagen därpå, min hud är i total obalans. Jag kunde till och med dra hudflagor från nästippen. Och min eyeliner blev skitkonstig för att jag var så torr runt ögonen (ja jo jag hade nog behövt skippa den). Men nej, inte speciellt bra. Inte alls.

Jag tog en tripp ner på stan mellan allt adventspyssel och brottades med lite människor som var i konstant julhandelspanik och inhandlade krämer och rengöring från L300. Jag har läst en hel del bra om deras serie för torr hy (parfymfri med, tack och lov!) och fick allt till ett bra pris och kände att det inte var något att orda om. Så om dagkräm, nattkräm, ögonkräm, make-up remover och cleanser för 337 sek kan få min hud att gilla mig igen blir jag kalasglad.

 

Tacka vet jag instagram och alla dess filter. Förresten. Lip Caresse från Lóréal är min nya favoritläppeprodukt!

You May Also Like

2 comments

Reply

Ååååh vilka fina ögon :D

Reply

Tack så mycket :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.