I måndags hade jag en massig paketuthämtningsdag; julklappar till andra och julklappar till mig själv från mig själv. Mja, det kan ju låta aningen egoistiskt men jag brukar alltid ge mig själv en julklapp och i år föll valet på delar av China Glaze’s julkollektion Holiday Joy. Jag valde (som vanligt) bort några av de röda nyanserna och gick all in på de andra. Jag slängde samtidigt som jag beställde ner ett Poshe top coat i beställningen eftersom min senaste flaska snart är slut.

Och när lönen kom bestämde jag mig för att göra slag i saken och äntligen beställa hem Sleek I Divine v1 & v2. De har jag ju tjatat om i evigheter!

 

Mini-julafton!

Cranberry Splash, Pure Joy, Winter Holly

Angel Wings, Champagne Kisses, Glistening Snow

Pizzazz, Glitter all the way, Blue Bells Ring

Favoriter på rak arm är Pure Joy, Champagne Kisses, Glistening Snow, Glitter all the way och Winter Holly. Så himla tjusiga! Jag ser fram att sätta naglarna i dessa så snart som möjligt. Jag ska faktiskt göra det nu på en gång när jag skrivit färdigt det här inlägget.

Som ni kanske ser är inte min flaska med Champagne Kisses helfull. Det var lack överallt när jag öppnade min låda och det var limkluttar över flaskkorken och runt flaskhalsen så jag tror de har bidragit till att flaskan inte varit tillräckligt stängd. Jag har mailat till Head2toebeauty så vi får se om de gör någonting åt det, annars får jag använda mitt exemplar och beställa ett nytt exemplar om det visar sig att mitt tagit skada av att ha varit öppet.

Har ni några favoriter ur Holiday Joy, vilket? Har ni några av lacken?

You May Also Like

2 comments

Reply

Ååååh, avundsjukan!

Reply

Jag är lite avundsjuk själv >.> Det jobbiga är att jag inte har tid att titta närmre på dem!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.