Mamma och jag är riktigt bundis vad gäller nagellack och vi brukar spana in kollektionerna tillsammans. Hon är inte speciellt mycket för glitter (vilket jag är) så hon har hoppat både China Glaze Holiday Joy och Cirque Du Soleil Worlds Away just för att de innehållit mycket glitterlack (och en del skrikiga lack som hon heller inte riktigt är bekväm med).

I ett av mina paket fann jag åtta stycken godbitar ur den kommande kollektionen. Det blev lite av det ena och lite av det andra, men det blev mest fokus på de roliga effektlacken. Några av dem tror jag kan bli riktigt fina för sig själv, men andra, såsom Whirled away, kommer förmodligen komma till sin rätt över ett annat lack. Men nog med prat!

DSC_00h72

Surreal appeal, Escaping Reality

DSC_0g069

Water you waiting for, Running in circles

DSC_007f4

Whirled away, It’s a trap-eze!

DSC_00g73

Get carried away, Bend over Backwards

Water you Waiting for ser helt fantastiskt ut i flaskan med sitt gröna och blå glitter. It’s a trap-eze! ser ut att bli en kanonfint sandwich-lack och Whirled awat kan säkert bli häftigt över vilket annat lack som helst. Det är en brokig skara lack men ack så fina hela bunten. China Glaze är ett av mina absoluta favoritlackmärken och jag tycker att de levererar med storm.

Har ni några av lacken, eller blir ni sugna på att skaffa några?

You May Also Like

2 comments

Reply

Jag hoppas innerligt att vi får se alla dessa på naglarna framöver :D Speciellt It’s a trap-eze!.

Reply

Klart som tusan! Jag ska försöka visa allesammans :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.