Essie School Of Hard Rocks hörde till Essies vinterkollektion 2011. En rakt igenom tjusig kollektion med fina krämlack (några som jag återkommit till under hela året faktiskt). SOHR är ett blågröntonat, lite dammigt krämlack som gör sig ytterst snyggt på naglarna. Jag är faktiskt väldigt förtjust i det!

Så här års brukar jag vara mycket för glitter och shimmer för att det livar upp en annars så trist vardag, men jag gillade att bära det här lacket och jag förmodar att jag kommer göra det igen. Det är förövrigt det sista lack jag fotade med d40:n (förhoppningsvis det sista i alla fall, jag hoppas verkligen att jag blir vän med min nya kamera snart) och jag tycker att det gör sig fint på bild; kanske en aning övertonat åt det blå hållet, men ändå helt okej.

DSC_006g2DSC_0f058DSC_005g7DSC_00f65

 

Det täcker bra och jag skulle nog tippa på att det är ett onecoater bara man tar det lite mer varligt än vad jag gjorde. Jag har två lager här och jag upplevde torktiden bra och snabb; och med ett lager Poshe blir glansen kalas.

Har ni några favoriter ur förra årets kollektion? Kanske gillar ni SOHR?

Essie Nailpolish innehåller 15 ML och har ett rekommenderat pris på ca 129 SEK. Går att finna på H&M, KICKS, Åhléns, Beautybay.com, Ebay,com, Transdesign.com osv.

You May Also Like

4 comments

Reply

Det där gillar jag. Har inte många Essie men detta är ett av dom. :)

Reply

Ibland hittar man tjusiga lack bland märken man inte annars använder så mycket. China Glaze är överrepresenterade hos mig men några grymma lack från Essie finns där med ^^

Reply

Så himla snygg nyans!

Reply

Åh, visst är det? :D

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.