Alright, dags för ett nytt Hudvård för Män-inlägg. Jag har sedan flera år använt L’Oréal Men Expert (LOME) Hydra Energetic (HE) som primär ansiktskräm. Har älskat den sedan första gången jag använde den. Den går fort in i huden, den luktar gott, men inte så starkt att man luktar parfym; den kladdar absolut inte, inte ens om man råkar ta lite för mycket.
Huden blir len, mjuk och återfuktad, utan att kännas oljig och denna känsla sitter i, i princip hela dagen. Med LOME HE kan jag till och med tvätta ansiktet med tvål på kvällen, och ändå somna gott med ansitet mot kudden utan att känna att det sticks och kliar.

DSC_03j61

Till min förskräckelse fick jag inte LOME HE i julklapp, utan en liknande produkt (samma stil, bara andra färger – blått och vitt, istället för silver och orange) som hette LOME Hydra Sensitive (HS) – dvs, samma serie som LOME After Shave-balm (framtida inlägg) och rengöringsmoussen som jag pratat om tidigare.

Med skräckblandad förtjusning provade jag denna kräm, efter att avsiktligt dubbeltvättat ansiktet och gnott det glödande rent med en vanlig uttorkande tvål. Och lyckosamt nog fungerar HS precis lika bra som HE. Ärligt talat så känner jag inte ens skillnad på HS och HE. Men vad gör det, när när resultaten är likvärdiga? Huden blir genast mjuk, smidig och len, och framför allt så slutar den klia.

DSC_0h335

Både HS och HE kommer i smarta pump-flaskor (Hur kommer det sig att hälften av L’Oréals förpackningar är banbrytande genialiska och hälften av dem verkar ha uppfunnits av en dement schimpans?)
Likeability: 9P av 10 möjliga.

L’Oréal Men Expert Hydra Sensitive Moisturishing Cream innehåller 50 ML och kostar (på kicks.se) 159 SEK.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.