Skärmavbild 2013-02-12 kl. 20.01.06

 

Spännande grejer från Sigma!

You May Also Like

4 comments

Reply

Ser ut som min favoritborste från Sigma, F80? Den är hur bra som helst för foundation!

Reply

Det är 580! Åh, nu blev jag ju väldigt nyfiken på denna! Använder du den till flytande foundation eller till pressad?

Reply

Jag använder den till flytande foundation, funkar bäst för mig. Har testat den med mineralsmink men resultatet blev inte alls lika bra, tror att den tar upp för mycket produkt då vilket leder till ett översminkat resultat. Men till flytande är den helt klart överlägsen!

Reply

åååH! Jag följde ditt exempel och jag ÄR HELSÅLD! Den är ju kanon <3 Den har verkligen räddat min uppfattning om flytande foundations, den är ju hur bra som helst!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.