Ja, jag trodde ju att jag skulle jobba igår, men nä, så häpet det kan bli. Därför satt jag penslarna i min matta bright-palett från Sleek och gjorde någonting jag inte brukar göra – jag kastade mig på de rosa ögonskuggorna! Det var kul att kunna ta lite tid på sig till skillnad från de dagar jag bara kastar på mig eyeliner och nöjer mig med det.

Paletterna från Sleek är faktiskt helt fantastiska att jobba med. Trots att skuggorna är matta upplever jag inte alls att de blir sådär chalky-aktiga och fäller mycket. Snarare ger de mycket intensitet på en gång (ibland får man använda lite till och ännu lite mer när de inte riktigt fäster nyansmässigt) och de fungerar bra till en icke-klibbig-primer med. Det gillar jag.

DSC_096k8DSC_0970l DSC_09ws83DSC_09cd87

Jag hoppas att ni gillar det! Jag tyckte att det blev rätt fint, men jag är så himla ovan att bära rosa. Men jag jobbar på det ;) Jag tror det är en sådan där färg som fungerar rätt bra när jag är blek och dan, risken finns väl att jag ser ut att ha fått en blåtira, men jag tyckte inte att det blev så den här gången.

 

Jag har använt:

Ansikte:

L300 Intensive moisturizing Face cream
Maybelline Dream Smooth Primer
Missha Perfect cover BB-cream 013 Light beige
L’Oréal Lumi Magique foundation Rose Pearl
L’Oréal Nude Magique BB powder Light
E.L.F Mineral Glow
KICKS blush Must Have

Ögon:

Too Faced Shadow Insurance
Sleek I-Divine matte palette v1 Brights
-Pout
-Pucker
-Floss
-Pow!
IsaDora Glossy Eyeliner
Maybelline the Falsies feather- look volume express mascara

Läppar:

MIYO Kiss me lipgloss 03 Bling

You May Also Like

5 comments

Reply

Jättefint! Väldigt vårigt :)

Reply

Tack Amanda!

Reply

Jättehärlig sminkning :)

Reply

Tack så mycket :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.