När Malin (aka Molkan) la upp en kanonsnygg eyelinervinge häromveckan och berättade hur bra IsaDora Flex Tip Eyeliner var kunde jag inte låta bli att gå ner på stan när jag var ledig och köpa mig ett exemplar.

IsaDora skriver att den är rikligt pigmenterad, snabbtorkande och vattenresistent. Som med märkets andra produkter är Flex Tip Liner helt parfymfri och kan även användas av de med linser och känsliga ögon.

DSC_12j87

DSC_12j89

IsaDora Flex tip Eyelinerhar en lång smal filtspets!

DSC_12f97

 Inte riktigt så pigmenterad som jag hoppats,

 

Vi kan väl säga såhär: jag är inte riktigt lika nöjd med den som Malin var. Jag tycker att filtspetsen är bra på det sätt att den är flexibel och rörlig, samt att den är bra på att göra både smala och tunnare streck.

Hållbarheten är helt okej; ovanpå primer och skugga sitter den fint hela dagen, utan primer och skugga upplever jag att den inte sitter lika bra – men det beror ju ofta på hur ögonlocken ter sig för dagen; torra, oljiga osv.

Det jag blev mest besviken på var pigmenteringen. Jag upplevde den inte alls så pigmenterad som jag hoppats på och bara efter ett par gångers användning blev den lite grådassig i färg (trots att jag låter den ligga horisontellt som IsaDora rekommenderar).

Så nä, jag kommer nog inte köpa någon igen. Jag tror att jag håller mig till mina gelliners, eller IsaDoras andra helt makalösa uppfinning, Glossy Eyeliner.

IsaDora Flex Tip Liner  innehåller 1.2 ML och har ett rekommenderat pris på 109 SEK. Finns att köpa hos de som är återförsäljare för IsaDora (H&M, Åhléns, KICKS, Lindex, ICAMaxi osv).

 

You May Also Like

6 comments

Reply

Åh, tråkigt att vi inte hade samma upplevelse med den… Min är över förväntan med pigmentering. Måste testa Glossy Eyeliner nån gång också :)

Reply

Ibland är det ju så :) Men det är lite småtråkigt, jag hade hoppats på något kanonbra men sådant kan man ju inte alltid bli garanterad liksom!

Reply

Så tråkigt :/ den ser ju inte så värst pigmenterad ut på swatchen :/

Reply

Den var inte speciellt pigmenterad alls :/ Nä, bottennapp för min del.

Reply

Nu när jag har testat Glossy Eyeliner kan jag hålla med om att jag gillar den bättre!

Reply

Visst är den kanon? Sitter som berget :P

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.