Jag har varit rätt avhållsam vad gäller skönhetsinköp de senaste månaderna (bortsett från sådant som tagit slut osv), men jag kunde inte hålla tassarna borta när City Gross sålde nagellack för 10 SEK flaskan. Märket är Nordic Cap of Sweden och jag har faktiskt inte hört/läst någonting om det tidigare.

Bara för att lack är billiga behöver det inte betyda att det är av sämre kvalité, så jag grabbade tag i ett gäng och betalade alltså 100 SEK för hela kalaset. Jag förväntar mig ju inte det bästa av dem med tanke på priset, men det är kul att testa nytt.

DSC_12h84

 En hel drös godbitar!

 

DSC_12g82

nr 11, nr 14

DSC_12j78

Nr 26, Nr 24

DSC_12h81

Nr 22, nr 21

DSC_127j9

Nr 20, nr 08

DSC_12h80

Nr 16, Nr 15

Jag har redan använt nr 08, en lysande grön historia som verkligen får vårkänslorna att spraka loss ordentligt. Nästa lack ut blir nog nummer 15, eller kanske möjligtvis nr 22. Det enda tråkiga med dessa är väl att de inte har några namn: det blir ju faktiskt mycket roligare då. Det är dessutom lättare att referera till ett namn än till en siffra.

 Har ni testat de här lacken? Vad tyckte ni i sådana fall? 

You May Also Like

8 comments

Reply

Jag köpte ett par stycken förra året och de är helt okej i kvalitet! :) Kan ha varit 08 och 16, men inte säker. Och jag orkar inte resa mig från soffan nu ;)

Reply

Haha, ibland är det svårt att ta sig ur den :P Ja alltså jag upplever också att de är bra med tanke på pris och sådär. Vi får väl se om alla nyanser är lika bra :D

Reply

Nr 14 ser ju söt ut :)

Reply

Visst gör det! Jag hoppas att man kan se skimret lika bra på nageln som man gör i flaskan :)

Reply

Det svarta!!!!!! Det är ett Onecoater opakt svart! Jag har köpt 6! såna flaskor för att ha, vill aldrig att det ska ta slut! =)

Reply

Jag köpte det bums efter din kommentar :P Visserligen bara en flaska, men ändå :p

Reply

Jag köpte också just mina första från Nordic Cap, men har inte testat dem än. Har hört att deras svarta lack är toppen, så jag hoppas på att de andra håller samma mått!

Reply

Heh, efter att ha kollat runt lite sprang jag och köpte det svarta med eftersom det fick så bra betyg!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.