Blue Wants to Be a Millionaire är ett himmelsblått glitterskimmerholo-lack- ala-jag-kan-inte-riktigt-bestämma-mig-för-vad-jag-ska-klassa-det-som. Jag vet inte hur många gånger jag kommer säga det – men jag säger det igen – gud vad jag älskar att det kommit sol till Sverige!

Plötsligt är det mycket roligare att lacka om naglarna istället för att bara låta naglarna vara bara.

DSC_13g93DSC_14h00DSC_13g92DSC_14n03DSC_13v96

Det tog mig tre lager för att få en någorlunda opac yta. Det är väldigt skirt i sig och när jag penslade på första lagret trodde jag att jag skulle få hålla på i evigheter men nä, faktiskt inte.

Det har en riktigt fin holografisk effekt och det är riktigt fint i icke-solljus också. Annars tycker jag att hololack lätt blir lite mehe-hej-det-här-var-inte-speciellt-käckt-alls men det här passar i båda lägen. Jag förmodar att det har att göra med att det inte är holo rakt igenom eller vimsar jag runt då?

 

Wet n Wild fast dry nailpolish har ett rekommenderat pris på 59 SEK.

You May Also Like

4 comments

Reply

Jag har detta med :) när jag lackade med det vr det väldigt skirt. Har för mig jag lackade fem lager och det täckte inte ändå :/ men det är fint :)

Reply

Jisses, FEM lager! Då hade du mer tålamod än vad jag hade :D

Reply

Tråkigt att det är så skirt, annars var lacket i sig väldigt charmigt :)

Reply

Jamen visst är det! Ibland får man se förbi att vissa lack är lite tråkiga i applicering osv, för ofta jämnar det ut sig i hur mycket man gillar dem :p

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.