Oj, det blev lite mer tyst än vad jag hade tänkt mig här. Jag har jobbat tidigt och tidigt och haft fullt upp enda sedan jag kom hem och det har inte funnits tid till att sätta mig ner och fixa till saker och ting här.

Men ja, jag tänkte att det kunde vara roligt att visa upp det jag köpte, även det som inte hör till skönhetsshoppingen. Jag tänkte att jag ordnar med lite mer separata inlägg till skönhetsprodukterna så att vi kan se närmre på dem; sedan kommer ju swatches och allt möjligt så, men här kommer i alla fall ett slags all-in-clusive-inlägg för min shopping (minus de grejer som är presenter, de är inte med här).

DSC_14k27

Uppe i vänstra hörnet ligger det två klänningar från Primark. Den svarta, med vit spets, är en maxiklänning och den andra är en ovanför knäna-variant. Båda med skärp i midjan. Sedan blev det tre ärmlösa blusar (de två ljusa är från Primark, den mönstrade från H&M). En Pashminasjal, en tjocktröja i regnbågsfärger under (panikköp, det snöade ju och var SVINKALLT och jag hade vårjacka), en tshirt med tryck, strumpor och undisar, en aprikos tröja från H&M och ett par mjuka tofflor för de svinkalla golven (också dem från Primark).

DSC_14h31

Tygpåse med tryck, plånbok med nitar (enorm), otroligt enormt fin fejkläderväska med nitar, en ryggsäck som jag ska ha till en sak framöver, diverse småpryttlar – mest örhängen. Allt från Primark. De lösa örhängena och armbandet längst ner på bild är från Accessorize och de ska jag ha på mig på kusins bröllop. De är kanonfina :)

DSC_14g32

Lite sådär onödigt krafs man köpte på sig för att överleva (haha). Vi valde skojiga färger på M&M’s på M&M World, köpte skittles på Tesco, pennor och skrivblock på någon pappershandel jag inte minns namnet på, och så det typ viktigaste – Harry Potter and the chamber of Secrets. Jag håller på att uppgradera mina boksamlingar här hemma.

DSC_14l33Alltså åh. Det ligger så himla mycket bakom de här sakerna! Jag älskar Harry Potter och många av mina bästa vänner skulle inte vara mina bästa vänner om det inte vore för den värld J.K.Rowling skapat, så allt rörande blixärrspojken rör mig varmt om hjärtat. Vi åkte till King’s cross och handlade i den lilla butiken och såg perrongen (fejkad dock, men ändå!) och höll på att dö-på-fläcken. Ett av mina bästa minnen i mitt liv. Absolut.

DSC_14k26

Och så till det viktigaste, eller hur var det? Schampo & Balsam från Pantene: vi tog inte med oss sådant, så det och en duschcreme inköptes ögonaböj. Deo från PURE (Rexona någon?) – luktar fantastiskt. Duschcrémer från Original Source, Lime & Vanilla Rasberry (sistnämnda ny, doftar något helt gudomligt). Handsprit/gel från Primark för att motbekämpa alla tunnelbanebakterier. Revlon colorburst Lip Butter i 080 Strawberry Shortcake. MaxFactor Colour Elixir giant pen (på köpet när jag köpte lack från samma märke).

Revlon Just bitten kissable balm stain i Honey Douce & Crush Béguin. En liten tub Carmex cherry. Barry M Textured Nail Effects: Station Road, Kingsland Road, Ridley Road, Atlantic Road. MaxFactor Max effect mini nail polish: två Fantasy Fire (ETT TILL LINDA!), Odyssey Blue & Graffiti. Models Own Fruit Pastell Collection (KÄÄRLEK ♥). Nageloljspenna från Superdrugs eget märke. MUA professional eye Palette Heaven & Earth.  MAC Fluidline Blacktrack, MAC pro longwear lipglass i Patience, Please. MAC mineral Skinfinish i Lightscapade (MAC handlade jag på taxfree).

Hm. Hur ska man summera det här?  Att det är sjukt prisvärt att handla i London >.< Jag gjorde inte av med hälften av allt jag trodde att jag skulle göra av med och då har jag ändå köpt mer än vad jag tänkte köpa (hur den ekvationen nu går ihop, men men!). Vi hann att göra grymt mycket saker och vi hade så himla roligt (förutom de gånger när saker och ting strulade, men det är en annan historia) och jag gör det mer än gärna igen ♥

Är det någonting ni vill se innan någonting annat? Jag har inte hunnit se nämre på någonting av det jag köpt eftersom jag har flängt omkring som en tok.

You May Also Like

16 comments

Reply

Vart hittar man Models Own och MUA?
Ska till London i början av maj och tänkte få med mig mycket shopping på lite tid ;)

Reply

Models Own köper man i deras lilla butik ute i Westfield-gallerian. Man tar tunnelbanan till Shepard’s Bush och vänder typ huvudet om utanför stationen och voila – där är typ europas största shoppingcenter :) Jag trodde att det skulle vara galet jobbigt att hitta men det var inga problem alls! Butiken ser ut som en ENORM nagellacksflaska, svårt att missa som nagelfantast ;)

Reply

Amen åh, jag glömde ju bort att svara på din andra fråga! MUA köpte i alla fall jag på Superdrug, men jag kan tänka mig att det även finns att köpa på Boots. Jag kollade inte så noga där eftersom jag hade köpt det jag ville ha på SD :P

Reply

Fina grejer! Två frågor. Vad går Models Own lacken på där? Killen ska dit i maj och jag tänkte skicka med en ”liten” lista. Och var köpte du Original Sourze?

Reply

Jag köpte mina sex lack för 20 pund :) Jag vet inte om det är ett stående erbjudande de har eller om det var något de hade för stunden, men jag tror att det var köp-sex-för-fem, eller något liknande. Inte speciellt farligt alls :) Jag köpte mina original Source på Superdrug, det är typ som deras kicks (fast bättre än kicks, hehe). Det man får tänka på är att de olika butikerna ibland har olika sortiment, så på vissa ställen fanns bara vissa sorter och andra vägen runt :) Sedan tror jag OS finns att köpa på boots med och de finns ju också överallt, så de är väldigt lättillgängliga.

Reply

Du tar så jäkla snygga bilder, mina blir ju rent skit hahaha, lär mig syster!

Reply

Ljus! Jag mördar min kamera med ljus typ :P Men vi kan kolla lite inställningar när jag kommer hem. Du vet ju att jag inte är kanonduktig, men den nya kameran är ju så mycket bättre än min gamla slitna x)

Reply

Så mycket fint du köpt :) älskar sjalen och plånboken :)
Jag vill självklart se lacken i NOTDs :) wohoo!! Så snäll du är och langar lack till lilla mig :)

Reply

Jag fick tag på en himla massa bra faktiskt! Och sjalen är en storfavorit vill jag lova, syrran och mamma köpte också varsin och jag ångrar att jag inte köpte minst en till :P Heh, notd’s kommer komma, det lovar jag :)

Äsch, jag tyckte bara det var kul att kunna hjälpa till :)

Reply

Men ååååååh!!!!! Alltså jag dör vad fina saker! Och, jag måste be Emma köpa en Hogwarts-biljett till mig, den är ju hur fin som helst! Och jag vill se swatches på alla pasteller också, fan va fina de ser ut!

Reply

Jag fick ju tag på så himla mycket fint :O Jag blev så förvånad att jag fick tag på typ allt med :D DU MÅSTE BE EMMA OM EN BILJETT!! OCH SWATCHES KOMMER SÅKLART :D

Reply

Om du inte har varit på Warner Bros Harry Potter studios utanför London så rekommenderar jag verkligen en tour där! Det måste vara det mest fantastiska stället på hela jordklotet.

Reply

Det får bli nästa gång :) Vi såg reklam om det överallt men vi skulle behövt boka redan från början för att hinna med det :)

Reply

Hej!
Jag vet inte om du ser det här eftersom det var länge sen du länder ut det menmen.
Men hur mycket handlade du för ungefär. Tyckte att du köpte exakt det jag vill ha haha så hur mycket ska jag ha med om jag vill köpa typ det!
Jättetacksam för svar!♥

Reply

Hej Klara! Oj ja det är ett inlägg som går långt bak i tiden. Jag är faktiskt inte alls säker på hur mycket jag shoppade för den resan eftersom det snart är 1.5 år sedan jag var där :/ Jag tror att jag la en 4-5000 allt som allt på allt jag handlade men jag är inte säker som sagt. Är det något särskilt av det på bilderna du tänker på skulle vi ju kunna kika upp om det fortfarande finns prisuppgifter kvar!

Reply

tack så jättemycket för svaret! Nej det är inget speciellt jag vill veta priset på utan undrade bara hur mycket du hade med. Men som sagt tack så jättemycket för svaret, uppskatar det verkligen!<3

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.