Vi kom faktiskt aldrig förbi MAC-probutiken i SOHO när vi var i London nu senast. De två tidigare gångerna har jag varit där och köpt ögonskuggor men vi missade helt Oxford Circus och hela den biten (men såg så mycket annat så det kanske jämnade ut sig för mig som redan  varit och strosat i SOHO ett par gånger) så jag var aldrig där och dreglade.

I vilket fall som helst hade jag en hel del kontanter kvar på flygplatsen och jag hade redan på förväg bestämt mig för att de skulle spenderas  på MAC’s lilla taxfree-shop. Personalen var jättetrevlig och när jag fick reda på hur priserna stod till fanns det ju ingen anledning till att gapa med öppen mun. Typ. Det blev i alla fall tre saker som fick följa med i min lilla påse in på planet.

DSC_14h71 Fluidline Blacktrack

DSC_14h75

Pro Longwear lipglass Patience, Please

DSC_14h72

Mineralize Skinfinish Lightscapade

Fluidlinen var planerad. Glosset, inte så mycket. Highlightern, inte alls. Men efter att ha sett swatches på Lightscapade runt om i landet (och efter att ha fått reda på priset på flygplatsen) fanns det inte speciellt mycket att orda om. Jag betalade ca 450 SEK för hela kalaset, och det tycker jag var väldigt lindrigt. Nästintill smärtfritt. Jag handlar inte MAC speciellt ofta och när jag gör det är det kul att kunna köpa mer än en sak, så jag är mer än nöjd med mina grejer.

You May Also Like

6 comments

Reply

Men åh, så himla bra. På vilken flygplats finns den affären?

Reply

Stansted :) Jag vet inte hur det är på de andra, men jag tror att det borde finnas på både Gatwick och heathrow.

Reply

Det var otroligt billigt måste jag säga :) kul att kunna handla till så bra pris :)

Reply

Ja! Jag blev överraskad. Jag vet ju att det är billigare men inte så mycket billigare :P

Reply

härligt :O

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.