Original Source har varit ett självklart märke att handla på sig när jag varit iväg tidigare: i år var inget undantag, speciellt när vi fick syn på att det fanns en ny variant – Vanilla and Raspberry milk. Enligt flaskan har det tagit ”82 British Sunrises” för att göra innehållet till en enda flaska – väntan på att de hallon som skulle användas mognat, plockats och åkt till produktion osvosv. Lite sådär onödig info som faktiskt är riktigt kul (om det nu stämmer) att veta.

DSC_17h59

Det är svårt att beskriva hur den doftar – precis som den heter och lite till – och huden blir mjuk och len efter användning. Jag har redan gjort slut på en flaska och kommer förmodligen vara lite snålare med den jag har kvar för att få lukta på den lite längre än någon månad framåt. Jag älskar verkligen Original Source’s duschcremer – de luktar fantastiskt, de flesta är veganvänliga, och kostar nästan ingenting. Det kan inte bli bättre. Eller ja, minus att jag måste åka till England för att köpa dem då :P

Original Source Vanilla And Raspberry Milk kostar ca 2.29 pund (ca 25 SEK) och innehåller 250 ML.

 

You May Also Like

One comment

Reply

Åh, jag köpte precis den när jag var i London! Gud vad den luktar gott! :D Och Emilie, jag tycker vi måste hinna ses eller höras innan alla flyttlass går. <3 Kram!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.