Jag tänker på blåbär blandat med mjölk
när jag ser det Grape Juice på naglarna: jag vet inte riktigt varför, egentligen borde jag väl egentligen tänka på den blandningen när jag ser det blå lacket ur samma kollektion, men det är någonting jag fått i skallen och som är svårt att komma ifrån.

Grape Juice är ett pastellfärgat krämlack i en urtjusig yoghurtaktig lila nyans. Det doftar vindruveluktsuddgum när det torkat och är charmigt rakt genom precis allting.

DSC_17g79DSC_17h72DSC_17h74

Visst är det fint? Jag tycker att det är galet sockersött. Det var faktiskt det lack jag åkte med (säkert avskalat vid det här laget) men en frisk fläkt på naglarna. Det riktigt lyser om det! Det här är det lack jag har haft minst problem med av Models Own-lacken. Första lagret lite i rinnigaste laget, andra lite tjockare men ändå inte lika tjockt som de tidigare. Riktigt nöjd faktiskt.

 

Models Own Nailpolish innehåller 14 ml och kostar 5 pund.

You May Also Like

4 comments

Reply

Vilken underbar nyans, verkligen ett vår- och sommarlack. Vackert. :-)

Reply

Det är tokfint! Och det bästa var nog att det satt HELA veckan jag var på Mallis :)

Reply

Jättefin färg :)

Reply

Jättefint :) Känns väldigt vårigt och fräscht

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.