Det blev triss i rosa när jag kollade in favoritprodukterna för stunden. På våren vill jag ha ljus, blommigt och somrigt runt omkring mig och jag tror att det går igen i det jag använder som mest.

DSC_17j13

Original Source Vanilla and Raspberry Milk blev kompis med mig direkt. Tänk er uppvärmda hallon och mjölk i en salig blandning – varför inte hallonmilkshake? Åh, mums säger jag bara.

Sure women Fragrance collection Bright Roll on – Rexona någon? Kunde inte förstå hur engelska kvinnor kunde lukta så gott innan jag hittade den här doftbomben! Totalälskar den. Vet inte hur jag ska överleva när den tar slut. Har inte stött på någonting hemma som luktar lika gott/fungerar lika bra.

MAC PRO Longwear Lipglass i Patience, Please. Ja vi har sett den förut, men den är verkligen en STOR favorit. Klart den hör hemma i min rosa trio. Klistrig, glossig och härligt nude.

Vad har ni för favoriter just nu? Någonting hjärtat klappar lite extra för?

You May Also Like

3 comments

Reply

alla original source produkterna förstör mitt liv! Älskar dom önskar dom var lättare att få tag på…

Reply

Sure är det namnet på Rexona som använda i UK och Irland. I USA heter samma märket Degree. Vanligt att produkter byter namn i olika länder för att anpassa sig till marknaden.

Bästa exemplet måste vara Honda, det släppte en bil vars originalnamn är Fitta i Sverige fick bilen namnet Logo istället.

Reply

Jag tänkte att det var någonting sådant ;D

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.