Kolla in skönheten jag hittade i Essencehyllan! en svartblålilaskimrande universum-aktig-skönhets-drottning med det smickrande namnet Miss Universe. Faktiskt det enda lacket i Essencestället jag blev till mig över, men nagellacksutbudet på den lilla hyllan var inte att hurra hundra för. Men det här föll jag ändå för!

Jag vet inte varför men jag totalälskar sådana här lack. Det kanske inte är så konstigt? Det ser ju ut som att det har precis allt – DJUPFÄRGPOWWHATEVER –  Nu hoppas jag bara att det är lika bra som det ser ut att vara.

DSC_19g06DSC_19g07

Jag har inte testat lack från Essence tidigare men jag har hört så himla mycket gott om det här märket. Har ni några erfarenheter av det? Jag hade hoppats på att hitta en större display när vi rörde oss i Palma men jag hittade ingen :/

Essence Color & Go nailpolish innehåller 8 ml och kostade 1.99 Euro, vilket ligger på ca 18 SEK.

You May Also Like

7 comments

Reply

Grymt snyggt! Har flera Essence-lack. En del är bra och andra flagar på en gång. Men de är ju inte dyra direkt…

Reply

Nä gud de kostar ju typ ingenting. Man får väl tänka så om de flagar för mycket :P Men så är det ju med märken till och från tycker jag, vissa lack är kanon och andra är helt värdelösa.

Reply

Väldigt snyggt! Blir kul att se det på naglarna sen. :-)

Reply

Det kommer upp i morgon, hoppas att det lever upp till era förväntningar :P

Reply

Jag har två lack från dom, gillar båda :)

Reply

Men alltså wow :O Jag vill också ha detta! <3 NOTD snart tack!

Reply

DET ÄR SÅ FIINT! DET KOMMER UPP I MORGON :D

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.