När IsaDora lanserade sina Sugar crush-lack fick jag en ordentlig meltdown: vilket skulle jag välja och vilka kunde man undvara? Jag gillar verkligen texturlacken (jag älskar mina från BarryM!) och kan inte låta bli att testa de olika varianter som lanserats.

Efter mycket om och men föll valet på Ocean crush, eftersom jag är en sucker för grönblå lack av det slaget. Jag var väldigt inne på att köpa Coral crush med, men det var slut i alla butiker jag var inne på så det kunde jag glömma. För stunden i alla fall!

DSC_23n13DSC_23f18DSC_2v320DSC_23f31DSC_23f29DSC_23f21

På bilderna har jag faktiskt bara ett lager Ocean Crush ovanpå två lager Essie all in one base-coat. Jag tycker att det sitter riktigt bra utan överlack och klarar sig ett par dagar utan att chippa på mitt jobb.

Det torkar långsamt i jämförelse med ex. Barry M’s version och första gången jag lackade med Ocean Crush råkade jag slå av lacket ett par ggr bara för att jag blev oförsiktigt och trodde att de var lika snabbtorkande som de andra texturlack jag testat.

Annars tycker jag att det är ett toppenlack på alla sätt och vis. Det glimmar och glittrar och ser kanonsnyggt ut på nageln! Jag tror nästan att jag måste ta och testa Coral Crush såfort jag ser det i butik igen.

 

IsaDora Sugar Crush har ett rekommenderat pris på 79 SEK och finns i de flesta fack- och dagligvaruhandlar som har en IsaDora-monter.

 

 

You May Also Like

2 comments

Reply

Åh såå fint, jag gillar också texturlacken. Har också letat efter Coral Crush, men köpte Purple Crush istället, men kan tänka mig denna Ocean Crush också. :-)

Reply

Coral Crush verkar vara slut på rätt många ställen! Jag lyckades i alla fall få tag på ett exemplar, jag hade nog blivit bitter annars :P men purple crush är ju jättefint det med! Ocean Crush är fantastiskt :D

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.