För några veckor sedan visade jag promobilderna för OPI’s kommande höstkollektion San Franscisco. Egentligen är det väl inte riktigt dags för höst än – jag menar kolla vädret ute –  men jag tycker ändå att det kan vara kul att ta en liten smygkik på vad som trillar in i butik om en månad.

Kollektionen består i vilket fall som helst av femton (tolv ”vanliga” och tre liquid sand) lack i höstiga, murriga och läckra färger! Jag hoppas att mina flaskbilder ger en liten överblick över hur lacken ser ut.

DSC_22g15 A Piers To Be tan, I Knead Sour-Dough, Embarca-Dare Ya!

DSC_22h19

First Date at The Golden Gate, Lost on Lombard, In The Cable Car-pool Lane

DSC_22b36

Muir Muir On The Wall, Incognito In Sausalito, Keeping Suzi At Bay

DSC_22k27

Dining Al Frisco, Peace & Love & OPI, Havent The Foggiest

DSC_22h28

It’s All San Andreas’s Fault, Alcatraz…Rocks, Warf!Warf!Warf!

Jag är som alltid väldigt förtjust i de skimriga och duokroma lacken, men samtidigt är jag inte alls motstridig till de krämiga: de ser riktigt fina ut! Liquid Sand-lacket Alcatraz…Rocks ser helt fantastiskt fint ut och både First Date at The Golden Gate och Lost on Lombard ser ut att vara urtjusigt höströda.

Är det något ni faller platt för? Något ni vill se swatchat innan någont annat osv? Det är bara att slänga iväg en kommentar så gör jag så gott jag kan!

OPI San Franscisco släpps i Augusti och var lack har ett rekommenderat pris på 150 SEK. Kommer att finnas på bland annat KICKS, Åhléns och andra återförsäljare.

You May Also Like

4 comments

Reply

Jag var bjuden på visningen men kunde inte gå buhuuu..
Fast jag fick inga prover hem heller.. Jag tycker de flesta ser fina ut :)

Reply

Jag var också bjuden på visningen, men kunde inte gå. Det var så himla trist! Du får ta och maila Ulrica om saken :) Ja, det är en riktigt fin hög höstlack!

Reply

Jag tycker att Peace & Love & OPI ser himla fint ut! Som en stjärnhimmel ungefär!

Reply

Åh, det var en bra beskrivning av det! Det ser verkligen urläckert ut i flaskan :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.