En av de få skönhetspryttlar jag fick tag på när jag sprang omkring och slogs med vilda tanter på Gekås – eller ja mycket mer än så – var Kubiss Kaviar Naglar. Visst låter det inte lika glamoröst på svenska som på engelska? Ciatés Caviar-nails låter ju lite mer trendriktigt än Kubiss Kaviar Naglar, men jag tror ärligt att namnet kvittar i funktion – kanske i kvalité – men förmodligen inte mer än så.

Jag har varit lite till och från med de här trenderna som släppts under året, men med tanke på hur bra jag börjat gilla textur-lacken känns det rätt kasst att inte prova på nya saker. Och vad skulle den här bloggen vara om jag inte provade på nya saker?

DSC_227f8DSC_22m80

Jag betalade 24,90 SEK för den här lilla pärlan som innehåller 12 gram små silvriga pärlor. Jag tror att de äve fanns i svart, men är osäker på om det fanns i fler utföranden.

Är det någon av er som vet var man kan köpa Kubiss annars? Jag är rätt osäker på den biten faktiskt.

You May Also Like

4 comments

Reply

Jag har bara hittat kubiss på gekås. Jag har däremot sett dessa i grönt lila rosa silver svart så det finns fler färger :)

Reply

Jaa, det är nog faktiskt det enda stället jag hittat det på med :P Undrar hur det kommer sig!

Reply

Jag köpte svarta :) Fanns i metallicrosa, vanliga glaspärlor i rosa, grönt och multifärgat :)

Reply

uuuh! Då fanns det ju massor :O Jag skulle kanske lagt vantarna på en flaska med svarta med!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.