Efter att ha sett alldeles för lockande bilder på Moonlight hos Bella som driver SaintbellaBeauty visste jag att jag omedelbums skulle söka upp nagellackshyllan när jag kom till närmaste H&M. Kort och gott, det fanns ingen återvändo.

DSC_23m46Moonlight, Did I Tell you?

DSC_23m51DSC_23m49

DSC_23m50

Moonlight

DSC_23m53DSC_23m48DSC_23j47

Did I Tell you?

Moonlight var alldeles för snyggt för att INTE köpa och  Did I Tell you? smet också med eftersom jag är så himla svag för stora chunky-glitter-gunk i blått.Har ni sett dem, eventuellt köpt dem? Vad tyckte ni om dem i sådana fall?

 

H&M’s nagellack kostar ca 40 SEK.

You May Also Like

2 comments

Reply

Jag har visat Moonlight på bloggen, det är fantastiskt! Har också köpt DITY och planerade att lägga det över Moonlight, men gjorde aldrig det för att mina fingrar börjat tappa hud av remover och det inte är särskilt lämpligt att hålla på med glitterborttagning då… :(

Här är länken till Moonlight: http://www.saintbellabeauty.com/2013/07/varning-for-bildspam-h-moonlight.html

Btw flyttar dig från ”andra bra bloggar”-listan till ”Skönhetsblogg”-listan på bloggen nu :)

Reply

JAG VEEET! Jag tror att jag länkade till ditt inlägg :) Dina bilder på bloggen och på instagram fick mig så jäkla sugen så jag kunde inte låta bli att köpa det med en gång. Men aj! Fy :( Så ska det ju inte vara. Du får låta dem vila ett tag.

Men åh, sötnos! Vad glad jag blir <3 BEKRÄFTAD SKÖNHETSBLOGGARE.MOHAHA!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.