Jag gav mig på den BUS från Vita Liberata jag fick av Bella (SaintbellaBeauty) tidigare i sommar. Jag hade höga förväntningar på resultatet, samtidigt som jag inte hade det – låter det vettigt? Förklaringen är väl egentligen så enkel att jag aldrig använt BUS tidigare och var helt inställd på att det skulle se ut som fan, samtidigt som jag vet från säkra källor (Therese) att det finns de som tycker att den är kanon.

Jag har alltså använt mig av Vita Liberata’s 24ct silken shimmer. Det är en BUS som ger omedelbar effekt; en skimrig härlig brunbränd känsla utan något som helst pressande under argsint sol. Den tvättas av med vatten och är således inte vattenfast (om det regnar på bröllopet är jag körd), och håller i ”24 timmar”.

enbenHalva jag var utomlands!


Egentligen är det rätt bra att jag är så blek som jag är, för då kan man verkligen se hur den här BUSEN ger resultat med en gång. Jag tyckte faktiskt att den var relativt lättapplicerad –MED HANDSKAR FÖR GUDS SKULL- och för att vara första gången jag använde den blev jag väldigt nöjd över resultatet. Det blev lite ojämnt på mer svåråtkomliga platser likt baksidan av lår, vad, rygg – ja baksidan av mig helt enkelt – men det var väldigt lätt att få en fin färg på framsidan.

tvåbenSådär, lite jämnare…

Jag gillar att den tar färg med en gång, det blir lättare att snabbt se var det blir ojämnt och var man bör tänka på att blanda ut BUSEN med bodylotion för att det inte ska bli allt för fläckigt. Jag upplevde inte alls att jag blev orange som de verkliga skräckhistorierna jag mött på stan genom året, undan ger en snygg solbränd upplevelse.

Nu gäller det bara för mig att luska ut hur jag ska få en jämn fejkbränna över hela kroppen och hur jag ska lura vädergudarna så att det blir ett fantastiskt väder hela dagen så att jag inte riskerar att bli totalt nerregnad. För den är verkligen vattenlöslig. Jag ställde mig i badkaret och vattnet såg ut lite som när man tvättar ur färg ur håret.

Men vill man ha en BUS som ger färg med en gång, en hint shimmer, och en effekt som bara gäller för en dag eller tills du duschar nästa gång, tycker jag verkligen att ni ska nosa på Vita Liberata’s 24ct silken shimmer.

Vita Liberata går bland annat att köpa på Eleven.se och Nelly.com. På Eleven.se kostar den förtillfället 125 SEK  (KAP!)/Ordinarie 250 SEK och på nelly 229 SEK. Man kanske borde skicka efter en flaska så man har i backup!

You May Also Like

2 comments

Reply

Hihi kul jämförelsebild! Snygg brun färg verkligen. :-)

Reply

Haha visst är den? Först visste jag inte om jag skulle våga visa upp mina bleka spiror men insåg att det skulle vara ett toppenmaterial till ett inlägg :)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.