Jag har gjort ett par räder bland IsaDoras höstnyheter när jag haft tid och möjlighet att slita mig från vardagen. Det fanns två saker jag ville ha ur höstkollektionen Color Chock och jag gjorde slag i saken rätt snabbt och införskaffade mig det urläckra Color Chock glossy Lip stain 54 Cabaret Red och Gel Eyeliner waterproof 07 Midnight Navy. Sedan fick även Glossy Stainet 50 Diva Pink följa med hem efter att ha totalförälskat mig i Cabaret Red.

DSC_2n585

 IsaDora Color Chock Glossy Lip Stain 50 Diva Pink, 54 Cabaret Red

DSC_2j587

IsaDora Gel Eyeliner 07 Midnight Navy

Jag har bara hunnit stifta bekantskap med Cabaret Red än så länge med anledning av att jag inte får bära för färgstark makeup på jobbet. Diva Pink ser helt fantastisk ut i hylsan och jag ser fram emot att kunna se närmre på den när jag kan avsätta lite tid.

Det är första gången jag faktiskt känt mig riktigt bekväm i att använda rikligt med färg på läpparna och Cabaret Red är verkligen en toppenfärg på alla sätt och vis. Den är läcker, den poppar och den powar åt alla håll och kanter! Nu ska jag bara försöka se till att ordna med lite swatches också så ni kan få se hur de ser ut in action :)

IsaDora Color Chock glossy lip stain har ett rekommenderat pris på 129 SEK. IsaDora Gel Eyeliner Waterproof  har ett rekommenderat pris på 119 SEK.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.