OPI I Knead Sour-Dough är ett brunröd-rost-skimrigt lack som jag inte riktigt kan sätta fingret på vad det ska föreställa. Det går nog lite åt torkad leverpastej-hållet ändå, håller ni inte med mig?

IKSD var ett av de lack jag kände lite mindre för i San Franscisco-kollektionen. Det föll mig inte riktigt i smaken men jag kan ju inte strunta i att testa det bara därför! Det kan ju finnas någon annan som gillar det mer än mig och då är det ju rätt najs med swatches ändå.

DSC_25n95DSC_26f04DSC_260n6

Det är synd att det ser lite skadat ut på bilderna. Jag vet inte riktigt om jag inte lät det torka ordentligt eller om det bara ser skadat ut i ljuset. Jag letar ljus i det här huset konstant, men jag hittar inget riktigt bra ställe  – inte som balkongdörren hemma i Norrköping 

Det finns ingenting att anmärka på formulan heller. Den här kollektionen håller verkligen formula-måttet med råge. Det torkar fint och det blir helt okej med överlack, men jag kan fortfarande inte riktigt släppa känslan av att det inte riktigt passar mig.

Vad tycker ni, är det något snyggt?

OPI NAILPOLISH har ett rekommenderat pris på 150 SEK och finns bland annat att köpas på ELEVEN.SE, ÅHLÈNS, KICKS & EBAY.

You May Also Like

4 comments

Reply

Personligen tycker jag inte heller att det är något vidare och det lockar inte mig heller. Men som du säger, någon annan kan ju tycka att det är fint…

Reply

Haha jag brukar alltid gå in med den tanken när jag inte gillar något, någon annan kanske… men nä, det är ingen direkt storhit.

Reply

Jag gillar inte att ogilla nagellack, men nä, det här var ingenting fundera över enligt mig. Hjälper inte med finishen heller. Jag ser mest fram emot de blåa lacken i kollektionen faktiskt :)

Reply

Skönt att jag inte är ensam om att tycka att det är lite sådär eh-ish över det :p vilket blått?

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.