Hej på er!

Jag vill bara uppdatera lite kort.  Jag är tillbaka från Stockholm (lämnades av 02.48 av Malin och hennes sambo) och är redan på språng igen – dags för jobb! Jag har fått härliga 1, 5 timme sömn i natt och ska jobba i tolv timmar framöver.

Resan har i vilket fall som helst varit HELT FANTASTISKT rolig och jag har massvis med godbitar att visa er och mängder med bilder på the body Shops höstnyheter och kvällen på veckorevyn Blogawards. Jag hinner, förhoppningsvis förståeligt, inte få upp något inlägg nu innan jobbet men hoppas på att kunna uppdatera er så snart som möjligt.

Ni får ha en fortsatt härlig fredag så återkommer jag när jag hämtat mig/arbetat färdigt.

/Emilie

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.