Bästa finaste Emy var i New York i somras (SOM JAG HADE VELAT FÖLJA MED!)  och njöt av shopping, snygga amerikanare och allt ”lilla” landet lagom hade att erbjuda. Mitt i allt det där  too much of everything (fantastiskt tydligen) tänkte hon på mig och mitt intresse 

DSC_32j55 DSC_32j54

Forever 21 Love & Beauty 16 shade shimmery shadow palette

DSC_3k256 DSC_32j57

Forever 21 Love & Beauty Ombré nail kit

Skuggorna och lacken kommer från Forever 21’s (älskar den kedjan!) egen makeuplinje. Jag har inte testat något därifrån tidigare så jag är hoppa-upp-och-ner-ivrig på att testa både lack och skuggor. Tänk vilka snygga ombrénails man kan göra med lacken (och hur snygga de är var och en för sig) och vilka snygga höstmakeup:er man kan göra med paletten.

Jag ska försöka swatcha skuggorna så snart som möjligt och jag hoppas att de är lika metalliska och tjusiga som de ser ut att vara. Och lacken sen, åh!

TACK HJÄRTAT.

You May Also Like

4 comments

Reply

Åh, ombre-kitet såg superfint ut! :D

Reply

Det är kanon! Jag har testat några av lacken och de är riktigt söta :) Lite skira, men jättefina!

Reply

Vilken vän du har! Nu måste jag börja övertala mina att åka utomlands ;)

Reply

Hon är kanon <3 Haha, gör det! Jag behövde inte ens övertala Emy ^^

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.