Igår passade jag på att använda paletten jag fick från Emy för första gången – KÄRLEK  Skuggorna är grymt pigmenterade och håller sig på ögonlocken från morgon till kväll utan att creasa. Krämiga, lätta att arbeta in i huden och riktigt metalliska och skimrar som natthimlen. Än så länge har jag inte uppmärksammat några nackdelar med skuggorna från Forever 21, snarare raka motsatsen.

DSC_33h99DSC_338g9DSC_34g02

 Jag hade tänkt vänta med att lägga upp en EOTD/FOTD innan jag publicerat swatches på alla skuggor men jag kunde inte hålla mig. De är verkligen så fina! Bilderna visar inte riktigt hur härligt skimriga skuggorna egentligen är – det är glitter och skimmer precis överallt och jag älskar det. Jag är så glad över att jag fick den här paletten i present, tack igen Emy 

 

DSC_34g10

Produktlista:

The Body Shop Tea Tree Squeaky-clean scrub
The Body Shop Nutroganics Drops of Youth
N°7 Beautiful Skin Day Cream spf 15 Normal/dry skin
IsaDora Under Cover Face Primer
Pürminerals  CC cream broad spectrum spf 40
Loréal Nude Magique BB Powder
MAC Mineralize Skinfinish Lightescape
Too Faced Sweethearts Perfect Flush Blush

Too Faced Shadow Insurance
Love & Beauty 16 shade shimmery shadow palette
BE A BOMBSHELL ONYX BLACK EYELINER
Wet’nWild Megalenght waterproof Mascara

You May Also Like

6 comments

Reply

Åh, vad glad jag blir att de var något att ha! Och vilken fin sminkning du har gjort också :D

Reply

Det är klart att de var något att ha :) Allting jag får från dig är något att ha!

Reply

Riktigt snyggt, synd att man inte kan se allt skimmer på bilderna men så är det, jag lägger sällan upp bilder på MOTD/FOTD då jag är rätt kass på att få till det :(

Reply

Jag blir tokig att jag inte kan framhäva det! Jag skulle behöva gå en fotokurs så jag kunde få bilderna att bli tillräckligt bra för min granskande blick :P Du borde lägga upp mer motd/fotd!

Reply

Snyggt :D

Reply

Tack!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.