PROMOPICTUREFIRST

 

Hösten med Too Faced är riktigt rebellisk. Pretty Rebel hösten 2013 ska med hjälp av glitter och svärta i kombination med mjuka och jordiga nyanser ge oss en fräck rebellisk look. Jag tycker själv att makeup-en på promobilden ser kanonläcker ut: härligt neutrala ögon med lysande bäriga läppar. Sedan gör ju inte accessoarerna saken sämre direkt!

PRETTY REBELKITToo Faced Pretty Rebel Essentials innehåller Too Faced Chocolate Soleil Matte Bronzing Powder, Too Faced Perfect Eyes Waterproof Eye Liner Espresso, Too Faced Lip Gloss, en palett innehållandes 4 ögonskuggor samt en full-size Too Faced Lash Injection 2 Mascara. 495 SEK.

GLITTERGLAZEPRETTYREBEL

Glitter Glaze Shadow Top Coat ger ett metalliskt skimmer till din redan lagda ögonskugga. 199 SEK.

BETTERTHANSEXMASCARA

Better Than Sex Mascara ger dig otroligt långa fransar med hjälp av den timglasformade borsten. 235 SEK.

COLORBOMBPRETTYREBEL

Color Bomb Plumping lip tint kommer i fyra nyanser – Coral Pop, Bigger Berry, Never Enough Nude & Eastwood Red. 220 SEK.

Jag tycker att det är en söt liten kollektion Too Faced har släppt till hösten. Något jag saknar (eftersom man blivit så bortskämd med det!) är deras kanonfina ögonskuggepaletter som alltid överträffar varandra i design och utförande. Men man kan inte få allt, så är det ju! Det som gjorde mig mest nyfiken var Glitter Glaze shadow Top coat – hur fungerar det liksom? Enligt informationen stryker man det bara ovanpå sin ögonmake och ger ett härlig tillförsel glitter. Spännande?

Det andra som fick mig lite mer intresserad är Color bomb! Ett chubby-stick med plumping-effekt, en kombination jag inte tror vi har sätt tidigare. Jag har fått Never Enough Nude hemskickat och jag kan säga det – det är sting i det här läppgunket! Jag swatchade den på handryggen och blev röd och svullen i timmar efteråt. Inga bestående men uppkom, naturligtvis, men jag blev lite häpen.

Så, vad tycker ni om kollektionen? Är det någonting som lockar? Har ni kanske redan testat något ur den?

Too Faced säljs bland annat på KICKS.SE, ELEVEN.SE, NELLY.COM & BEAUTYBA.COM.

You May Also Like

2 comments

Reply

jag hade helt missat att chubby sticksen var ”plumpande” så jag fick panik när det började bränna som tusan i läpparna när jag testade den. sen såg jag ju att det var plumpande, haha :( har dock aldrig känt samma obehagliga känsla när jag testat någon annan plumping-produkt… tyckte det gjorde så ont att jag tvättade av det direkt :/

(och man kan nästan säga att pretty rebel-paletten ”hör” ihop med denna kollektionen egentligen. eftersom de har samma design (dvs banden på. glitter glaze eyeshadow top coatsen) och namn :’) så på sätt och vis finns det en palett! :3)

Reply

Då gjorde du samma misstag som mig :P Jag höll ju på att gå upp i atomer när jag såg hur min hand såg ut och hur det började bita i läpparna. Haha, så det kan bli! Men vad jobbigt att du tyckte att de var för mycket, så ska det ju inte vara :/

Ahaaa, tack för förklaringen :) Jag hade inte tänkt på det så!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.