Jag förstår inte vad jag har sysslat med! Efter att ha gått och bokstavligen bitit mig på naglarna för att jag varit så sugen på att testa lacken ur Mariah Carey-kollektionen från OPI kunde jag inte hålla mig längre.

Wonderous Star ser ut att vara en glittrig version av sommarens äggspräckliga lack (en trend jag älskade men inte köpte några lack av – hur fel?) med sin gammalmodiga silverfärgade bas och svarta glitterkorn.

DSC_33K76DSC_33K68DSC_33K78

Tre tunna lager Wonderous Star krävdes för att få en fin yta. Först trodde jag att jag gjort ett grymt misstag i och med att jag applicerade WS direkt på baslacket, men det visade sig att det kunde täcka vln för sig själv.

OPI nailpolish har ett rekommenderat pris på 150 SEK och går bland annat att köpa på Åhlens, KICKS, KICKS.SE, ELEVEN.SE, NELLY.COM osv.

You May Also Like

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.