Förra veckan (eller om det var veckan dessförinnan?) visade jag upp paletten från Forever 21 jag fick av en av mina kompisar när hon var på semester. Då hade jag inte swatchat den och visste inte riktigt hur jag skulle gilla den, men nu så.

DSC_32j55DSC_32j54

Paletten består av 16 metalliskt skimrande ögonskuggor i alla tänkbara färger. Jag tror att det här är en höstpalett rakt igenom, med sina gröna, mörka, guldiga och jordiga nyanser.

Jag valde att swatcha skuggorna på en bas av Too Faced Shadow Insurance, men jag tror att skuggorna skulle klarat sig bra, rent pigmentmässigt, oavsett primer eller inte.

11223344

VISST ÄR DE URFINA? Min sambo bara gav mig det där ögat när jag ”ÅÅÅH TITTA DEN HÄR RADEN DÅ!” gång på gång när jag swatchade dem förra helgen. Han verkade inte riktigt lika imponerad som jag.

Skuggorna är välpigmenterade, krämiga och riktigt fina i formulan. De fäller inte särskilt mycket och jag upplever att hållbarheten är bra –  jag har använt dem flera gånger och inte upplevt att de creasat på locket.  Jag gillar de gröna tonerna mest (eftersom jag älskar grönt!) men den petrolblå skuggan, och de som går i guld är även de to die for.

Jag är verkligen SÅ NÖJD med den här paletten. Den har precis allt att önska: snygga ögonskuggor, bra kvalité och en mängd variation. Det är verkligen en favorit just nu och kommer fram så fort jag har tid till att lägga lite mer fokus på ögonmakeupen.

Forever & Beauty säljs på Forever 21.

You May Also Like

7 comments

Reply

riktigt tjusiga färger! trodde inte de skulle så vara så pigmenterade som de verkar vara :)

Reply

Jag blev jätteöverraskad! Och glad såklart, de är så krämiga och fina :)

Reply

Jättefina! Haha, jag känner igen mig med det där att visa swatches för sambon…
Sista raden är nog min favorit :)

Reply

Sambo blir lika imponerad av ögonskuggor som sminkbloggerskor blir impade av praktiskt byxor, vapenfett och en ny fällkniv. ;)

Reply

Haha, skönt att vi har det likadant! (min går dessutom in på min blogg och svarar i mitt namn, fy skäms!) Sista raden är en av mina favoriter med :)

Reply

Jäklar vad fina! Helt underbara färger! :D

Reply

Visst är det? Jag är så glad att jag fick paletten av Emy <3

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.