Jag beställde lite grejer från E.L.F för ett tag sen (typ när Gud skapade världen, haha!) och de trillade in i Norrköping förra veckan. Det här med att bo på två ställen är verkligen värdelöst – allting kommer till stan och sen dröjer det någon vecka innan jag får pilla och peta på sakerna. Men i vilket fall som helst, E.L.F är ju inte superkända för sin snabba leverans, så jag väntade mig att det skulle dröja ännu längre innan paketet kom fram till dörren.

E.L.F har ju galna ”reor” och säljer ut sina grejer för 30% eller för 50 %. Jag var väl lite otålig för jag köpte grejerna när det ”bara” var 30 % rabatt på hela köpet. Nackdelen med de här galna blow-out-kampanjerna är att allt man vill ha försvinner på ett kick, så jag vågade inte riktigt vänta på MER kampanj. Hrm.

DSC_385hh1j

  1. Studio Pout Perfector: Ett sjukt glittrigt gloss som ska ge en optisk illussion vid användning för att läpparna ska bli picture perfect!  / 3.75 £
  2. Lip Stain First Date: Jag har varit tokigt nyfiken på deras lip stain’s och jag har tyckt att den koralliga nyansen First Date sett kanon ut. / 3.75 £
  3.  Angled Blush Brush: En snedställd rougeborste. / 3.75 £
  4.  Contour Brush: Ja, vad ska man säga? / 3.75 £
  5.  Small Angled brush: en snedställd pensel, perfekt till eyeliner eller bryn. / 3.75 £
  6. Bronzers warm: Jag tänkte bli haj på det här med bronzer, så blek som jag är på vintern. / 3.75 £
  7. Baked Blush: Jag har tittat på swatches efter swatches och föll för tre av fyra baked Blush. Den mörkaste nyansen fick stanna kvar på  hemsidan. Peachy Keen, Pinktastic, Passion Pink /3.75 £
  8. Mineral Moisturising lip tint spf 8 Blush: Blush verkar vara en sådär lagom nyans jag kan bära på jobbet utan att det blir för mycket. /3.5 £
  9. 9 & 10 Blush Peachy Keen & Candid Coral: Två rouge i persika och  corall. SÅ fina! Jag är mycket mer för ljusa rouge än mörka sådana. / 3.75 £

Ja, som ni ser gick jag all in på deras rouge! Jag har hört så bra om deras baked Blush att jag inte kunde låta bli att köpa tre av de nyanser som fanns. Sedan har jag ju umgåtts en del med Malin som är förespråkare av E.L.F’s penslar och jag behöver ha ett par extra i min samling så att jag kan ha en uppsättning i varje hem. Sedan blev det lite läppgunk, en bronzer, och ja – that’s all!

Vad tycker ni om E.L.F’s produkter? Avskräcks ni av det låga priset eller tycker ni snarare att det är till dess fördel?

You May Also Like

10 comments

Reply

Jag älskar de flesta av deras produkter! Speciellt rougen!

Reply

Rougen verkar ju vara en storsäljare :)

Reply

Jag är jättesugen på att testa deras baked blush men har inte blivit någon beställning där på länge, kanske är dags nu. Jag tycker sådär om e.l.f. över lag. Deras ”vanliga” sortiment har jag aldrig blivit nöjd med någon produkt ur och mineralprodukterna tycker jag är sådär, men studiolinjen är faktiskt riktigt bra för priset. Studioborstarna är väldigt prisvärda och rouget ”Peachy keen” som du köpte är mitt favoritvardagsrouge :)

Reply

Jag har också gått och funderat på att köpa dem ett bra tag men så har det inte blivit av, men nu så. Nja, jag gillar inte heller ordinarie sortiment men mineral och studio-sortimentet är bättre :) Åh vad kul att du gillar peachy Keen! Jag ska försöka swatcha alla saker framöver.

Reply

Jag gillar ELF, vissa produkter är sådär, men många grejer är mycket bättre än man kan tro med tanke på priset. Häromdagen beställde jag hem tre rouge, två av baked blush och sedan en av de vanliga så att säga. Älskar nyansen jag har sedan tidigare och Baked blush har jag hört så mycket bra om.. :)

Reply

Jag gick ju all in på deras rouge, de verkar ju kalasfina om man kollar på allas goda omdömen :) Som sagt, E.L.F är verkligen sådär antingen Hittar eller missar!

Reply

Jag älskar e.l.f.! De har helt klart både hittar och missar men jag har blivit nöjd med det mesta jag har testat därifrån och har flera stycken favoriter som återköps gång på gång! Beställde också ett Baked Blush häromdagen men för min del blev det det mörkaste, kände att det var det som lockade mest nu till hösten! :)

Reply

Jag har samma åsikter som du, vissa grejer är kanon och vissa är bara att slänga i soptunnan med en gång. Jag gillar mörka rouge men inte på mig, du kommer säkert se kanon ut i det mörka :)

Reply

Hur var bronzern och de ”bakade rougerna”? Jag funderar på att beställa de men skulle gärna vilja höra vad du tycker!

Reply

Hej Johanna! Jag har skrivit ett inlägg om rougen, men jag har inte hunnit skriva/testa bronzern än!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.