När jag var i Stockholm sist köpte jag bara en sak – okej då två – utöver typ mer naturliga inköp som mat, mer mat, och ännu mer mat. Jag höll alltså rätt hårt i mina slantar men kunde bara inte hålla mig borta från Viva La Diva’s nya nagellack. Hur skulle jag?

DSC_40j45

Moonlight Lady & Fireworks

Det finns liksom ingen chans i världen att jag – glitteraholic ut i fingerspetsarna – skulle kunna hålla mig undan de här. Moonlight Lady och Fireworks fick mig på fall flera gånger om med sitt chunky-glitter kombinerat med mindre finare glitterkorn.

Nu hoppas jag bara att de klarar av att bli täckande var och en för sig och att jag inte behöver grunda med lack under för att få det jämnt och fint. Men det lär väl tiden utvisa!

Viva La Diva nailpolish har ett rekommenderat pris på 55 SEK.

You May Also Like

6 comments

Reply

Så himla fina! Längtar efter att se det blåa på!

Reply

Jag får göra dig besviken och säga att jag har kört det lila först men jag lovar att det blå kommer det med! :)

Reply

ser fram emot att se de på!

Reply

Det kommer komma upp snart :)

Reply

Jag har Fireworks men inte lackat med det än :) Såå fint

Reply

Fireworks är kanon! Det kommer upp en NOTD nu i veckan. Testa det Linda! :P

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.